Последният трейлър на „Пришълецът: Ромул“ е напрегнат, кървав и мрачен

20 July 2024
MenTrend.bg
КАДЪР: ЮТУБ
КАДЪР: ЮТУБ

Последните няколко филма за пришълеца бяха добри в по-голямата си част, но остана чувството, че им липсва обсебващото напрежение на първите няколко филма. Най-новият трейлър на „Пришълецът: Ромул" показва, че поредицата се връща към своите мрачни корени.

„Пришълецът: Ромул" включва изцяло нов екип от обречени души, пътуващи в космоса, които срещат смъртоносния вид на изоставен космически кораб. Този път това е екипаж от космически колонизатори, които търсят ресурси от изоставени кораби и станции.

Новата лента е режисирана от Федерико Алварес, който стои зад култови филми на ужасите като двата филма „Не дишай" и римейка на „Злите мъртви" . Така че, да, „Пришълецът: Ромул" ще бъде много напрегнат и много, много кървав.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/