Как Дедпул и Върколакът изстреляха на върха в Холивуд Райън Рейнолдс и Хю Джакман

24 July 2024
MenTrend.bg
Хю Джакман и Райън Рейнолдс
СНИМКА: instagram/@vancityreynolds
Хю Джакман и Райън Рейнолдс СНИМКА: instagram/@vancityreynolds

Актьорите разкриха моментите, в които са осъзнали, че ролите им на супергерои са променили всичко

"Дедпул и Върколакът" без съмнение е един от най-очакваните филми това лято, тъй като звездите Райън Рейнолдс и Хю Джакман ще се превъплътят в известните си роли на герои на Марвел. Лентата, която ще излезе по кината на 26 юли, ще проследи двамата супергерои, които се опитват да победят общ враг (и може би да спасят или разширят мултивселената!?).

В момента дуото е в разгара на престурне, на което се разкриват всички неща от вселената на Марвел. В интервю за The New York Times двамата актьори разказаха как дължат голяма част от успеха си на култовите герои.

"Преди да се превъплътя в ролята на Дедпул бях полуизвестен актьор. Знам, звучи тъпо, но просто няма друг начин, по който да определя кариерата си по онова време. Но бях на 37 години, когато Дедпул преживя своя момент на феномен на попкултурата, и съм наистина благодарен, защото знаех точно как да се възползвам от ситуацията", признава Рейнолдс.

От своя страна Джакман разказа за ранните си преживявания и спомени от ролята на Върколака, както и за това как тя е променила посоката на развитие на кариерата му. Звездата описа случка от 1999 г., когато за първи път ще играе като супергероя на Марвел, в която е спрян от властите на американска митницата, защото документите му не са били изрядни, и му е казано, че ще бъде върнат обратно.

"Пред гишето на изключително студеният митничар, който отказваше да ме пусне, аз възкликнах, че заради него току-що съм загубил най-големият си пробив в кариерата. Той ми каза: "Съжалявам, не разбирам какво имате в предвид". След това аз му обясних, че играя Върколакът от Марвел, а той възкликна: "Значи сте аниматор на детски партита". Аз отвърнах, че всъщност съм актьорът, който ще го изиграе в игралния филм на франчайза. После митничарят ми отвърна: "Чакай малко, но ти наистина си онзи, дето ще изиграе Върколака в игрален филм!" След това раздадох няколко автографи, снимах се със служителите на митницата, а преди да се осъзная документите ми бяха подпечатани и ме пуснаха", споделя Хю Джакман. 

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/