Уесли Снайпс за завръщането си като Блейд: Не вярвах, че е възможно

27 July 2024
MenTrend.bg
Уесли Снайпс 

СНИМКА: АНДРЕЙ БЕЛОКОНСКИ
Уесли Снайпс СНИМКА: АНДРЕЙ БЕЛОКОНСКИ

Внимание: Тази статия съдържа спойлери за „Дедпул и Върколака"

В четвъртък вечерта, по време на панел на Comic-Con 2024 в Сан Диего, Marvel изненадващо разкри всички изненадващи гост-звезди, които се появяват в „Дедпул и Върколака". От всички присъстващи актьори, включително Дженифър Гарнър, Чанинг Тейтъм и Крис Еванс, тълпата от фенове се развълнува най-много от Уесли Снайпс.

61-годишният Снайпс прави шокиращо завръщане в „Дедпул и Върколака" в ролята на Блейд, ловец на вампири, вдъхновен от Marvel Comics. В интервю актьорът обяснява как никога не е смятал, че това завръщане е възможно.

Снайпс разкрива как е получил съобщение от Райън Рейнолдс, в което пишело искам да говоря с теб.

„Не мислех, че е възможно", спомня си Снайпс. „Не мислех, че ще успеем да го направим. Не мислех, че Marvel го харесват, Disney го харесват – също и защото те имаха Махершала за следващата версия на него (Блейд)." Носителят на "Оскар" Махершала Али ще бъде в главната роля в новия филм за Блейд, за който се говори от години, въпреки че лентата все още се разработва.

„Мислех, че няма смисъл за мен, но когато получиш обаждане от Райън Рейнолдс внезапно след 20 години, си казваш: „Добре, трябва да приема това обаждане. Да видим за какво става въпрос ", продължава Снайпс. „Той ми каза идеята... Те (Disney) казаха „да" и „става". „Ако ти си съгласен, ние също сме съгласни. Тук сме."

Снайпс казва, че е било „истинско предизвикателство" да пази ролята си в тайна досега, дори да я крие от семейството си. Но той разкрива, че истинското предизвикателство е било да се върне във форма за Блейд, за да може отново да носи костюма.

„Не бях готов за Блейд, човече... Определено трябваше да подготвя тялото си и най-голямата ми грижа беше да съм в достатъчно добро състояние, за да се справя с каквото и да е във филма, казва Снайпс. 

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/