Тонове лубрикант използвани, за да изпъкнат мускулите на Хю Джакман в "Дедпул и Върколака"

05 September 2024
MenTrend.bg
Хю Джакман и Райън Рейнолдс
СНИМКА: instagram/@vancityreynolds
Хю Джакман и Райън Рейнолдс СНИМКА: instagram/@vancityreynolds

Хю Джакман публикува почти четириминутна гласова бележка на своята стена в X, за да благодари на спортния си екип, че го е вкарал в оптимална форма за „Дедпул и Върколака". Завръщането на актьора донесе на филма на Marvel 1,2 млрд. долара от продажби на билети в световен мащаб, което го превърна в една от най-касовите продукции в историята.

Джакман също така отдаде дължимото на гримьорката си Уитни Джеймс за това, че е помогнала мускулестото му тяло да изпъкне още повече на големия екран.

„Наредиха на моята гримьорка Уитни да сложи някакво масло, с което да накара кожата ми да заблести. По едно време докато снимахме се чуваше как режисьорът Шон Леви крещи: „Още лубрикант за мускулите на Хю!". И докато ме мажеха всички в студиото се смееха", разказва Джакман.

Тонове лубрикант са били необходими за заснемането на завръзката на "Дедпул и Върколака", където двамата герои побеждават мутантката Касандра Нова под мелодията на песента на Мадoна "Like a prayer". 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/