Пускането на AI на Apple ще бъде отложено

29 July 2024
MenTrend.bg
iPhone СНИМКА: Pixabay
iPhone СНИМКА: Pixabay

Apple ще отложи пускането на собствената си услуга за изкуствен интелект (AI) на iPhone.

Според източници, запознати с плановете на компанията, ИТ гигантът ще започне да внедрява своя собствена AI система, наречена Apple Intelligence през октомври. В същото време пускането на новите смартфони iPhone 16 се очаква през септември. По този начин AI услугите няма да бъдат налични в началото на продажбите на новия телефон.

 Компанията е загрижена за проблемите, които могат да възникнат след пускането на пазара на Apple Intelligence. Отбелязва се, че служителите се нуждаят от повече време, за да проверят функциите на услугата. „Залозите са по-високи от обикновено", казват експерти.

Според запознати дори след пускането на AI услугите през октомври, много функции на системата няма да бъдат достъпни.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/