Карло Анчелоти: Реал Мадрид винаги има много високи изисквания към подбора на играчи

08 September 2024
MenTrend.bg
Карло Анчелоти
Карло Анчелоти

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори за взаимодействието на "атомното" атакуващо трио Винисиус Жуниор, Килиан Мбапе и Родриго в началото на сезона.

"Взаимодействие между Винисиус, Мбапе и Родриго е на високо ниво, но в Реал Мадрид винаги има много високи изисквания към подбора на играчи, защото те са в най-големия клуб в света. Тук са най-забележителните футболисти. Мисля, че трябва да можеш да използваш най-добрите си качества, за да работиш в полза на клуба. Това се опитваме да правим всяка година.

Новите попълнения Килиан Мбапе и Ендрик се адаптират много добре. Ще имаме страхотен сезон, състезавайки се във всички турнири. Победата не е лесна, но е наша отговорност да се борим във всеки мач и никога да не се предаваме. Като цяло в този клуб винаги е така", каза Анчелоти, цитиран от "Марка".

Реал Мадрид спечели осем точки от четири мача и е на второ място в класирането на испанското първенство за сезон 2024/2025. Мбапе вкара три гола във всички турнири в началото на сезона. Родриго има един отбелязан гол и една асистенция. Винисиус има един гол и три асистенции в пет мача този сезон.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/