На 57 години Никол Кидман в завладяващ филм със секс, мастурбация и 28-годишен любовник

06 October 2024
MenTrend.bg
Снимка: Инстаграм/@ nicolekidman
Снимка: Инстаграм/@ nicolekidman

 Очаква ни една гореща Коледа, защото на 25 декември по кината ще излезе най-еротичния филм в цялата кариера на Никол Кидман, озаглавен BabyGirl.

В лентата 57-годишната актриса влиза в ролята на високопоставена нюйоркска бизнесдама, която завърта гореща афера с младия си стажант, в ролята на който е 28-годишният актьор Харис Дикинсън. Кидман вече предизвиква шум сред критиците Отвъд океана за силно разкрепостения си филм, в който има няколко графични сцени, включващи секс и мастурбация. 

Babygirl получи възторжени отзиви на последния филмов фестивал във Венеция 2024 и четиризвездна рецензия от The Post. Миналия месец Кидман сподели пред Vanity Fair, че заснемането на еротичните сцени във филма я е оставило „изтерзана".

„Има нещо в мен, което си каза: „Добре, това е създадено за големия екран и за да бъде видяно от много хора. Не съм сигурна, че имам толкова смелост. Правила съм някои филми, в които съм доста разголена, но те нямат нищо общо с това, което може да бъде видяно в Babygirl", признава тя пред изданието.

„Доста време бях изтерзана, след като заснех сцените. Бях доста изнервена", добавя още тя.

Но Кидман признава, че е имала на разположение режисьорката на филма Халина Рейн, която ѝ е помогнала да премине през трудните моменти.

„В един момент си казах, че не искам да ме докосват. Не искам да правя това повече, но в същото време трябваше да си свърша работата. Халина ме държеше за ръка и аз държах нейната, защото това беше нещо много ново за мен", признава си Никол.

Австралийската актриса още изпитва трудности при мисълта, че еротичните й сцени от филма ще излязат на белия екран.

„Господи, аз правя това и всъщност сега то ще бъде видяно от света. Това е много странно чувство. Това е нещо, което правиш и криеш в домашните си видеоклипове. Това не е нещо, което обикновено ще бъде видяно от публиката."

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/