Илон Мъск отново предизвиква Марк Зукърбърг да се бият

25 July 2024
MenTrend.bg
Марк Зукърбърг и Илон Мъск
Кадър;Youtube
Марк Зукърбърг и Илон Мъск Кадър;Youtube

Илон Мъск обяви готовността си да се бие с Марк Зукърбърг по всяко време и при всякакви условия. Видео, на което милиардерът прави подобно изказване, публикува журналистката от Fox News Кели Фарес.

„Бих се бил със Зукърбърг навсякъде, по всяко време и при всякакви правила", каза бизнесменът във Вашингтон .

Марк Зукърбърг реагира на това, като публикува в социалната мрежа Threads: „Наистина ли правим това отново?"

Миналата година Мъск предизвика Зукърбърг да се бият, на което той се съгласи, но срещата така и не се състоя. Мъск също предложи да се бие със Зукърбърг през май тази година, но предложението му остана без отговор.

Конфронтацията между двамата милиардери започна, след като Зукърбърг, малко след закупуването на социалната мрежа Twitter от Мъск, обяви създаването на аналог на тази платформа, наречен Threads. Имаше доста спекулации около потенциалната битка, включително възможността тя да се проведе в Колизеума.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/